subota, 21. svibnja 2022.

Tajanstvena Antarktika

Tajanstvena Antarktika

 Jedno je od najtajanstvenijih mjesta na našem planetu, jer su s njom povezane mnoge misterije, a "moćnici ovoga svijeta" ne žure ih otkriti. Međutim, ovdje na ledenom kontinentu povremeno lete predstavnici vlasti, vjerskih konfesija, političari, pa čak i show business. I svi oni očito ovdje lete da se ne bi upoznali sa životom pingvina. Nijedna zemlja na svijetu ne tvrdi da se nalazi na teritoriju Antarktika i tamo ima samo znanstvene stanice, ali istodobno ovaj kontinent snažno čuvaju vojska i specijalne službe, a nad Južnim polom proglašena je zona zabrane leta.

Kakve tajne skriva od nas? Posljednjih godina virtualni arheolozi otkrili su u oazama Antarktika odmrznute sve veći broj čudnih artefakata povezanih ili s aktivnostima vanzemaljaca, ili - drevnih visokorazvijenih  civilizacija. I, kako se ispostavilo, neke od artefakata ove civilizacije nacisti su otkrili istražujući južni kontinent davne 1938. godine.

Primjerice, ono što o toj njemačkoj ekspediciji piše Olga Greig u svojoj knjizi Tajna Antarktika ili ruska obavještajna služba na Južnom polu, temeljeno na prisjećanjima na Olafa von Weizsackera, zaposlenika Ahnenerbea, kojeg je prepričao von Kranz:: umjesto leda, golih stijena prekrivene oskudnim raslinjem. Hidrolozi potvrđuju: voda u moru je toplija nego što su ovdje navikli vidjeti; u isto vrijeme znanstvenici primjećuju da jaka struja ide ... s obale. Odmah je organizirana komunikacija s Reichom i zatraženo je slanje podmornica na podvodno istraživanje.

U planinama, pomnim pregledom područja otkriva se sustav špilja koje idu prema unutrašnjosti. Isto tako, ali uz pomoć zrakoplova, pažljivo se ispituje područje oko stanice Horst Wessel, gdje se također nalazi Bormann. On je taj koji upućuje pilote da pronađu čudne oaze, za koje već zna iz prethodnih ekspedicija Nijemaca. Jedna od oaza nalazi se u dubinama planina; čak se uspije i fotografirati. Ali! Kada se film razvio, ispostavilo se da je planinska dolina izgrađena od umjetnih konstrukcija, gdje se jasno vidjelo uzletište s kratkom pistom. Sve ostalo ispalo je kao panorama mrtvog grada! Što se jasno vidjelo tijekom sljedećih letova na dva "dornija" 14. listopada 1938. godine.

Sudionik leta Olaf Weizsäcker napomenuo je da je vidio zgrade koje su sačuvale otvore vrata i prozora, crne obeliske, pa čak i stepenasti hram poput astečkih piramida.

Kada su uspjeli spustiti avione i postaviti kamp točno u jednu od prostorija, svi su odmah s neviđenim entuzijazmom i zebnjom počeli istraživati ​​tajnoviti grad u oazi, koji je izvorno nosio ime Flughafen, tj. Zračna luka. Grad su široke ulice dijelile na pravokutne blokove obložene kamenim kućama, djelomično već oronule. Na trgu između zgrade, koju su znanstvenici uvjetno nazivali palačom, i ikonične stepenaste piramide, otkriven je dugački crni obelisk, prekriven slikama i natpisima. Sve je fotografirano.

Šetnja među ruševinama nastavljena je i sutradan. Ovdje se jedna od ulica ulijeva u otvor špilje čiji ulaz čuvaju dva kamena obeliska, također s crtežima i nerazumljivim natpisima. Unutar špilje, na zidovima se nalaze neobični crteži isprepletenih linija; na površini su čudne, čak rute, kao da se netko ovdje vozio. Predstoji blokada i to zaustavlja znatiželjnike. Svi s olakšanjem uzdišu, jednostavno se ne mogu riješiti osjećaja da ih cijelo vrijeme pomno prate! "

Dakle, na Antarktiku su bili artefakti drevne civilizacije, ali tko je tako pomno promatrao naciste kako pregledavaju ruševine drevnog grada? Kakva sila nastavlja naseljavati teritorij Antarktika, unatoč surovoj klimi, i nisu li to njezini zrakoplovi koje vojska i ufolozi često viđaju iznad Južnog pola? Mislim da ćemo s vremenom pronaći odgovore na ova pitanja, pogotovo jer je određeni broj upućenih već odgovorio na njih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Okultizam i njegove opasnosti

Nešto o delfinima

Delfini imaju neokorteks (kora velikog mozga) razvijeniji od ljudskog.  Imaju samosvest, komplikovane misaone tokove i međusobno daju unikat...