srijeda, 9. studenoga 2022.

Smedja dama

SMEĐA  DAMA

Duh Raynham Halla, popularno poznat kao The Brown Lady, možda je najpoznatiji duh ikada snimljen kamerom.  Svaki istraživač paranormalnog je čitao ili čuo za ovo ukazanje.

Ova njena fotografija na stubištu je snimljena 1936. godine u Raynman Hallu, Norfolk, Engleska i zapravo je najautentičnija paranormalna fotografija svih vremena. 
Smeđa dama je nazvana tako, jer se pojavljuje u smeđoj brokatnoj haljini i široko se vjeruje da je duh Lady Dorothy Walpole koja se 1713. godine udala za Charlesa, drugog vikonta Townshenda.

Pričalo se da je Dorothy bila ljubavnica lorda Whartona, prije nego što se udala za Charlesa koji je Dorothy stalno sumnjičio za nevjeru.

Iako pravni zapisi govore da je pokopana 1726. godine, sumnjalo se da je sprovod bio samo prevara i da je Charles svoju suprugu zaključao u zabačenom dijelu kuće sve do njene "prave" smrti koja se desila mnogo godina kasnije.  

Šta god da je bio razlog njene smrti, sve je bilo prekriveno velom misterije i mnogi su počeli govoriti o viđenjima njenog duha, nedugo nakon što je umrla.

Ali, izvještaj o viđenju od strane bojnika Loftusa, koji je boravio u Raynham Hallu 1849. godine, se smatra jedinim autentičnim izvorom.

Idući prema svojoj sobi, bojnik Loftus i njegov prijatelj su na stepenicama opazili ženu u smeđem brokatu, koja je odmah nestala kad joj se bojnik Loftus pokušao približiti.

Odlučan da se suoči s ukazanjem, vratio se na isto mjesto sljedeće noći i ponovno je vidio.
Bio je užasnut kad je pogledao u njeno lice i vidio samo dvije crne duplje na mjestu gdje su joj trebale biti oči.

Bica iz vulkana

ČUDNA BIĆA VIĐENA U VULKANU
.
 Popocatepetl je aktivni vulkan i mjesto gdje se često viđaju NLO-i. 
.
Jedan Tim za spasavanje sa vulkana je svjedočio kako se prema vrhu ovog divovskog vulkana (obroncima) penju neka stvorenja divovske veličine i nevjerovatne okretnosti – brže nego bi to ijednom čovjeku bilo moguće.
.
Popocatepetl se nalazi u državi Meksiko - u oblastima Puebla i Morelos u središnjem Meksiku. Vrh mu je na 5426 metara (17.802 stopa), što je drugi najviši vrh u Meksiku. .
.
NLO su često viđani u blizini ovog vulkana i cijelom okolnom području, a neki svjedoci tvrde da su ih vidjeli kako ulaze i izlaze iz grotla vulkana.
U nedavnom intervjuu Tercermilenio, alpinist Guillermo Vidales, također poznat kao Huracán Vidales, izjavio je da je gorska služba spašavanja posade na Popocatepetlu vidjela humanoidno biće visoko oko oko 2,5 metara, na nadmorskoj visini od preko 4.000 metara (13.000 stopa). Vidjeli smo ova bića u više prilika, a gledano iz daljine čini se da biće tanke i smeđe figure i ne nosi nikakvu vidljivu odjeću. Bića su pokazala nevjerojatnu brzinu i vještinu, kaže Vidales.
.
„Jednom, vidjeli smo jedno od tih bića kako se popne na ledenjak na vrhu za 10 minuta, za što bi i najjačem i najbržem čovjeku trebalo 3-4 sata. Oni imaju nevjerojatnu okretnost“, dodao je.
Osim fotografija, Vidales kaže da su timovi pronašli tragove koji ne nalikuju ljudskim.
.
Otisci su vrlo veliki, dio koji izgleda kao peta ostavlja rupu, a drugi dio traga otkriva kandžu koja vjerojatno služi kao potpora jer je otisak plići.
.
Nitko nema pojma što i tko bi mogla biti ova bića. Ako žive na vulkanu, treba znati da je ovaj vulkan samo u novije doba eruptirao više od 28 puta.
.
By Moon

Banana zmija

Kostarikanska banana zmija... 💛💛

Jedna od najopasnijih vrsta smrtonosnih zmija.
Njegov oblik, poput gomile banana, može vas zavarati dok lutate šumom.Porijeklom je iz Sjeverne i Južne Amerike.

Okultizam i njegove opasnosti

Nešto o delfinima

Delfini imaju neokorteks (kora velikog mozga) razvijeniji od ljudskog.  Imaju samosvest, komplikovane misaone tokove i međusobno daju unikat...