nedjelja, 6. veljače 2022.

Trece oko(unutarnje oko)

Trece oko ili sesto culo, nalazi se na sredini cela iznad korijena nosa. Ova cakra zaduzena je za vasu intuiciju, ona vidi nevidljivo, zadire u dusu i gleda u svijet duhovnosti. Vjeruje se da svi ljudi imaju trece oko(unutarnje oko, pa ponekad vjerujem da smo na zemlju dosli sa nekog drugog planeta) 
Kako poceti koristiti trece oko:
Odvojite za sebe svaki dan do dva sata. Ugasite svjetla, ako zelite zapalite mirisnu svijecu ili tamjan. Polako otvorenih ociju brojite do 144,zatim isti postupak sa zatvorenim ocima. Tada cete moci primjetiti kako se slika(lik, oblik) približava vasim zatvorenim ocima, a boje se pocinju mjesati. Ako još uvijek nista ne vidite ponovite postupak(morate biti skoncentrisani) 
Najbolje vrijeme za meditaciju je oko 6,12,18,24 sata. 
Izbjegavati secer i mlijeko 
Piti dovoljno vode 
Biti u prirodi makar pola sata dnevno. 
Pokusajte 

Nirvana

Mnogi od vas su culi za nirvanu. Ona se prakticira u indijskim religijama. To znaci gasenje, nestajenje, jogijeva potraga za oslobađenjem.
Ono sto me najviše dojmilo je da su neki znanstvenici ispitivali jogija u stanju nirvane i tvrde da je u tom stanju, sjedeci u lotos položaju, proveo 6 mjeseci. Za to vrijeme nit je jeo, niti pio, niti je vrsio fiziološke potrebe. Tlak mu je bio jako nizak, otkucaji srca usporeni. Tvrde da se poslije vratio iz tog stanja i nastavio sa zivotom. Jos uvijek to nije ispitano, ali ova priča me zaista zacudila.
Znam da su vegani i da zive isposnicki. Nastavljam da istrazujem. 

Does reicarnation potential

 I think so. So many times I happened to be for the first time in a place and I know it well. Or some people are just getting to know and make me know them for a long time. Sometimes I can know in advance what you will say or do. I do not think death is the end, that would be stupid. I think it's a new beginning and we all work again in some other form.

Okultizam i njegove opasnosti

Nešto o delfinima

Delfini imaju neokorteks (kora velikog mozga) razvijeniji od ljudskog.  Imaju samosvest, komplikovane misaone tokove i međusobno daju unikat...