petak, 13. svibnja 2022.

Ukleta suma u Rumuniji

OVO JE UKLETO MESTO: Šuma u TRANSILVANIJI u kojoj ne biste želeli da ZAVRŠITE ni danju ni NOĆU!
ukleta šuma
(Neki su se usudili.)
Kada kažemo Transilvanija ili Rumunija, prvo na pamet pada Vlad Cepeš, nabijač ili popularno nazvan Drakula. Ovaj put reč je o jednom drugom fenomenu u Transilvaniji od koga se ledi krv u žilama. Reč je o šumi Hoia Baciu za koju kažu da je najukletija na svetu.

Ova šuma je smeštena u blizini grada Cluj-Napoca, a pokriva područje od 25 hektara. Ime je dobila po imenu jednog pastira koji je, kako kaže legenda, ušao u šumu sa svojim stadom od dvesta ovaca i nikada se nije vratio.

Biolog Aleksandar Sift je šezdesetih godina snimio nekoliko fotografija na kojima se vide leteći objekti iznad šume. Tada je počela da dobija na popularnosti i razne priče su se vezivale za nju. 

Ljudi koji su se odvažili da se prošetaju kroz Hoia Baciu, ili su bili skeptični kada su u pitanju priče vezane za nju, vratili su nimalo ravnodušni. Osećaji koji su ih u šumi pratili bili su sve samo ne obični od jeze, mučnine, straha i uznemirenosti pa sve do fizičkih povreda sa kojima su se vratili. Neki su došli sa ogrebotinama na rukama i telu. 

Neki su čak čuli i glasove koji su ih pratili a bilo je onih koji su videli odrubljene glave ili senke koje su im se ukazivale na putu. U šumi se ne može koristiti tehnologija jer sa ulaskom u nju sve prestaje da funkcioniše.

Šuma izgleda veoma bizarno obavijena tajanstvenom svetlošću a biolozi ne mogu objasniti izgled drveća, odnosno zakrivljenih stabala, kao i mesta u šumi koja su potpuno prazna i nema stabala.

Sve ovo navelo je mnoge da ovo mesto zaobilaze u širokom luku a one koji su već bili da se nikada ne vrate.

His papers forgiveness

 This is a Reverend in which Pope Ivan Paul 2. was exposed to Krakow. 

 On this day before 40 years ago, on the feast of Our Lady of Fatimska, 13 May 1981, assassination was made. It was 17 hours and 17 minutes, before the general audience started on Wednesday. 

 Turčin Mehmet but AGCA shot a proximity gun and wounded the pope in the abdomen, index and right elbow. It was as if the "invisible hand" led the bullet path, which testify to many doctors. The bullet bypassed all important blood vessels and vital organs. The miracle left alive happened, as the Pope itself was possessed, according to Mary's mother's care for the church and the whole world. The Pope visited the Pope for two years, but AGCA in the Turkish prison where he served a lifelong sentence and forgave him everything, and he was pardon in 2000.

Okultizam i njegove opasnosti

Nešto o delfinima

Delfini imaju neokorteks (kora velikog mozga) razvijeniji od ljudskog.  Imaju samosvest, komplikovane misaone tokove i međusobno daju unikat...