ponedjeljak, 28. veljače 2022.

Interestingly

 In the city of Tarapoto in the State of Age of about 100 children between 11 and 14, they had strange attacks in the last month, they fueled into the unconsciousness, screaming ... but what is really weird that no one knows what that is caused. The doctors examined them and for now they have no explanation of what causes attacks. The local population thinks that it is the presence of demons, and that the demon called that what children played with the ghost plate. Children who experienced attacks claim that they had a sense of as if someone was chasing them and wanting to strangle them. All children confirm this story, one boy said that even a few children from different departments had an attack at the same time.

Hasty bridge

 Near the town of Dumbarton in Scotland there is an overton bridge built in the late 19th century. What is interesting about this bridge is that in the period since it was built until today about 600 dogs jumped from this bridge that is about 15 meters high. More than 50 dogs thus performed suicide, and a few dogs that survivors jumped up and repeatedly. It is also interesting that all dogs jump on the same side of the bridge, and the owners claim that before they jump the dogs look into the sky and whims. The local population thinks that the bridge persecutes the evil spirits, especially after the incident that happened in 1994 when Kevin Moy threw his son from the bridge that was only 2 weeks old, and then tried to kill himself.

Ukleti most

U blizini grada Dumbarton u Škotskoj se nalazi Overton most koji je izgradjen krajem 19. veka. Ono što je zanimljivo u vezi ovog mosta je to što je u periodu od kad je izgrađen pa do danas oko 600 pasa skocilo sa ovog mosta koji je visok oko 15 metara. Više od 50 pasa je time izvršilo samoubistvo, a nekoliko pasa koji su preživeli su skočili i više puta. Zanimljivo je i to što svi psi skaču sa iste strane mosta, i vlasnici tvrde da pre nego sto skoče psi gledaju u nebo i cvile. Lokalno stanovništvo misli da most progone zli duhovi, pogotovo posle incidenta koji se dogodio 1994 godine kada je Kevin Moy sa mosta bacio svog sina koji je bio star svega 2 nedelje, a zatim je pokušao i sam da se ubije.

Prosli zivot

Veruje se da kada na koži imate neki "beleg" od rođenja, da je to znak da ste u predhodnom životu bili nasilno ubijeni, te da je verovatno na tom mestu nanesena fatalna povreda. Trogodišnji dečak iz grada Golan Hajts koji se nalazi u blizini Sirije je rođen sa jednim takvim belegom na glavi. On je rekao svojim roditeljima da je u prošlom životu ubijen sekirom i da ga je ubica udario tačno u to mesto. Nakon toga njegovi roditelji su po njegovoj priči uspeli da lociraju grad u kome on tvrdi da je živeo. Dečak se u međuvremenu setio i svog imena iz prošlog života. Kada je jedan meštanin načuo to ime rekao im je da je taj čovek nestao pre od prilike 4 godine i niko ga od tada nije video. Kada su prolazili kroz grad dečak je prepoznao jednog čoveka, oslovio ga imenom i prezimenom i rekao mu je sledeće "Ti si moj komšija, posvađali smo se i ti se me ubio", kasnije ih je dečak odveo do mesta gde je bilo zakopano njegovo telo kao i do mesta gde je bila zakopana sekira. Nakon toga je ubica priznao zločin.

Masonski testament ili uputa za zivot nakon nuklearnog napada

Vise od 40 godina Ameri se spore oko misterioznog spomenika na cijim je blokovima ispisano 10 zapovjedi.
Spomenik se nalazi u Elbert County. Podignut je 1980 godine.
Granitni spomenik visok 5,87 metara, tezak 110 tona.
Na njemu je ispisano 10 zapovjedi na osam svjetskih jezika(engleski, ruski, španski, kineski, hinduski, arapski, zidovski i svahili)
Također je navedeno da je ispod spomenika zakopana vremenska kapsula.
Na sredini ploče pise:
"Neka ovo bude nit vodilja ka Dobu razuma"
DESET ZAPOVJEDI:
1.Odrzavaj covjecanstvo ispod 500 miliona kako bi odrzao balans sa prirodom.
2.Mudro upravljaju reprodukcijom.
3.Ujedini covjecanstvo novim jezikom
4.Neka vladaju strast i vjera sve sa odmjerenim razumom
5.Zastiti ljude postenim zakonom
6.Dopusti svim narodima samoupravljanje, a razmirice neka rjese na svjetskom sudu.
7.Izbjegavaj sitnicave zakone i nepotrebna pravila.
8.Osobna prava neka budu uravnotežena sa drustvenim duznostima
9.Cijeni istinu
10.Ne budi rak zemlje, ostavi mjesta za prirodu.
Najprihvacenija je teorija koja tvrdi da spomenik predstavlja upute kako obnoviti civilizaciju nakon uništenja, namjenjen je kao poruka prezivjelima, kojih ne bi trebalo biti više od 500 miliona. 

Da li vjerujete vidovnjacima

Ova godina nam nije donijela nista lijepo i nista obecavajuce. Glavna tema koja nije lijepa za cuti nikome od nas je taj rat u Rusiji i strah od Treceg svjetskog rata. Kazu da bi to bio strahovit razarajuci rat. Jednom su pitali Ajnstajna sa cim ce se ljudi boriti u Trecem svjetskom ratu, rekao je:
"Nisam siguran sa cim ce u Trecem, ali ce u Cetvrtom lukom i strijelom"
Niko ne bi želio da do toga dodje. A sada da se osvrnemo na vidovnjake, da vidimo sta su oni rekli, pa krecem od najpoznatijeg
NOSTRADAMUS (1503-1556)
Za ovu godinu kaze ne vidi treci svjetski rat, i ovo sto je pocelo ubrzo ce stati, stim sto ce Rusija ojacati svoje ekonomske i političke veze sa Kinom i Indijom.Vidi velike poplave sirom zemlje i veliku glad. Najavljuje novi virus,koji dolazi iz vode.
MATRONA MOSKOVSKA(1881-1952)Prorice pad Rusije i prestanak zapocetog rata, Rusija ce ostati sama.
BABA VANGA(1911-1996)
Nimalo lijepo, ali najavljuje treci svjetski rat, krvoprolića, veliku glad. 
VOLF MESING(1889-1974)
Predvidio je pocetak rata, ali jedan događaj mijenja sve. 
Pojava novog Mesije, sto ce stvoriti novu globalnu religiju. 
KENTON BEROS 
Tvrdi da je ovo godina Apokalipse, koja će trajati sedam godina, nakon cega ce doci do Armagedona. 
ALEKSEJ POHUBOV(1983)
Mladi i priznati vidovnjak, Prorice pocetak Treceg svjetskog rata i veliku glad. 
Sve u svemu, prognoze nisu nimalo obecavajuce, ako nije rat, jeste glad i virusi. 
Nadam se da ce vidovnjaci pogrijesiti. 

Okultizam i njegove opasnosti

Nešto o delfinima

Delfini imaju neokorteks (kora velikog mozga) razvijeniji od ljudskog.  Imaju samosvest, komplikovane misaone tokove i međusobno daju unikat...