ponedjeljak, 31. listopada 2022.

Carolija zrna kave

☕️ ČAROLIJA ZRNA KAVE
✨ Stavite li zrna kave i mali češanj češnjaka u malu platnenu vrećicu i stavite ispod kućice vašeg ljubimca ili na povodac za šetnju, zaštitit ćete ga od kontraproduktivnih energija koje svakodnevno upijaju kako bi se brinuli o nama.

✨Ako u četvrtak na polumjesecu otpuhnete mljevenu ili samljevenu kavu na ulazu u svoju kuću, blagostanje nikada neće napustiti vaš život.

✨Ako na dan punog Mjeseca oko svijeće stavite zrna kave ili mljevenu kavu i na nju ugravirate cilj koji želite postići, povećavaju se šanse da ga i ostvarite. Upamtite da morate pričekati barem jedan ciklus punog mjeseca kako biste vidjeli rezultate.

👉✨Ako stavite malo zrna kave u desni džep, novac će lako doći.

✨Ako se u petak uz rastući Mjesec okupate u kupku uz dodatak malo kave i ružmarina, vaša ljubav prema sebi će ojačati.

✨Ako se u petak kada Mjesec opada, okupate u kupki s kavom i origanom, uspjet ćete preboljeti rane srca.

☕️✨Ako ste nešto izgubili i ne možete pronaći, popijte kavu i dok to radite zamolite ga da vam pokaže gdje je ono što ne možete pronaći. Kada završite s pićem, pogledajte dno šalice i ono što je ostalo, dobro promotrite svaki detalj i pomislit ćete gdje se to točno nalazi.

✨Ako želite proći važan ispit ili razgovor za posao, stavite nekoliko kapi kave na zapešća i iza ušiju. To će vam donijeti povjerenje u vaše mogućnosti i ostavit ćete sjajan dojam.

👉✨ Ako posljednju noć u godini u cipele stavite malo mljevene kave, sreća će vas pratiti preostalih 365 dana.

Okultizam i njegove opasnosti

Nešto o delfinima

Delfini imaju neokorteks (kora velikog mozga) razvijeniji od ljudskog.  Imaju samosvest, komplikovane misaone tokove i međusobno daju unikat...