nedjelja, 10. travnja 2022.

Pleme Hunza

Pleme Hunzall"starost njima i do 150 godina, a njihove žene rađaju sa sedamdeset godina.. ❤️❤️

Pleme Hunza je muslimansko pleme koje živi na granici između Pakistana i Indije u dolini koja se zove (Dolina besmrtnika).

Žive dugo i njihove žene rađaju sa sedamdeset godina, i nisu zahvaćene epidemijama i bolestima ovog doba, a populacija plemena je oko 920 hiljada ljudi!!

 Pripadnici plemena prate svakodnevni način života koji je tajna njihove trajne mladosti.U ishrani ovise o jedenju sirovog povrća, voća i proteina kao što su mlijeko, jaja i sir, gdje jedu samo ono što uzgajaju i imaju zdravu period posta od tri mjeseca svake godine u kojem  jedu samo svježi sok!!

Što se kupanja tiče, to je isključivo hladnom vodom, čak iu najhladnijim periodima godine, a njihova dnevna rutina uključuje pješačke udaljenosti veće od 20 kilometara!!
Njihove žene uživaju u dobrom zdravlju koje ih kvalifikuje za rađanje sa 70 godina kao da imaju dvadeset godina, i uživaju u svježoj koži kao u dječjoj koži, dok su muškarci jaki i imaju izuzetnu izdržljivost!!

A nedostatak moderne tehnologije u tom plemenu čini težak fizički napor neophodan za kontinuitet života, jer nema mjesta lijenosti, koja je jedna od najvećih prijetnji zdravlju srca, pa stoga žive i do 150 godina.

Ovi ljudi su slučajno otkriveni 1984. godine kada je radnik obezbeđenja na londonskom aerodromu zaustavio čoveka čiji je datum rođenja bio u pasošu 1932. godine, a izgleda da je imao tridesetak godina, što je izazvalo čuđenje čoveka obezbeđenja.!!
Ime Hunza znači (koji su sjedinjeni na jednom frontu kao strijele).

Ova zajednica govori bruški jezik, a za njih se kaže da su potomci jedne od armija Aleksandra Velikog koja je zalutala u četvrtom veku u jednoj od uskih planina Himalaja.

Ghost

 This is one of the authentic photos recorded by a surveillance camera in a hospital where a misty figure standing on the bed of a single dying patient ... a figure that seems to monitor and watch the man in bed ... 
 The spirit that takes care of and monitors the dying can be really comforting because in such moments no one wants to be alone ...

Okultizam i njegove opasnosti

Nešto o delfinima

Delfini imaju neokorteks (kora velikog mozga) razvijeniji od ljudskog.  Imaju samosvest, komplikovane misaone tokove i međusobno daju unikat...