subota, 12. ožujka 2022.

Alyoshenka(beba vanzemaljca ili?)

Tamara Vasilievna Prosvirina 1996 godine u sumi nalazi bebu ili fetus bebe čudnog izgleda.
Tvrdi da je beba ziva i nosi je svojoj kuci da bi je odgajala. Dala joj je ime Alyoshenka(Aljošenka)
Nakon nekoliko dana po Tamaru dolaze iz bolnice i vode je u dusevnu bolnicu tvrdeci da je ona dusevni bolesnik. Plakala je i molila da bebu ne ostavljaju bez nje jer ce umrijeti od gladi, sto se i dogodilo. Tamarina prijateljica, Tamara Naumova, tvrdila je da je beba bila ziva i da ju je Vasilievna hranila sirom i brinula se o njoj. Iste tvrdnje su dali i dvojica komsija, ali njih su smatrali alkoholičarima i niko ih nije uzeo zaozbiljno. Les cudne bebe uzeli su policajci i odnijeli na ispitivanje. Doktorica Irina Yermolayev tvrdila je da fetus pripada prerano rođenoj zenskoj bebi, tijelo je totalno deformirano, a uzrok deformacije je katastrofa koja je pogodila oblast Kyshtym 1957 godine. (Cernobiljska oblast)
Medjutim ljekarska asistentica Lyuobov Romanowa, rekla je da nikada nije vidjela takve deformitete i da je sigurna da beba nije sa ovog planeta. Poslije DNK analize fetus je nestao i nikad više nije pronadjen.
Tamara Vasilievna Prosvirivna je preminula 1999 godine, navodno udario je kamion usred noci dok je plesala na cesti, mnogi koji su vidjeli fetus su također umrli.
Alyoshenka ili Kyshtym patuljak ostaje misterija. Lokalni ufolog tvrdio je da je NLO dosao po bebu i odnio je odakle i potice.Fetus nikada nije pronadjen ostale su samo slike i par video snimaka. 

Okultizam i njegove opasnosti

Nešto o delfinima

Delfini imaju neokorteks (kora velikog mozga) razvijeniji od ljudskog.  Imaju samosvest, komplikovane misaone tokove i međusobno daju unikat...