srijeda, 14. prosinca 2022.

Indigo djeca

Indigo djeca - glasnici s neba

Pojam "indigo djeca" se sve više koristi u svijetu, a označava posebnu vrstu djece koja su na ovaj svijet došla s ciljem da pomognu duhovni rast čovječanstva i nauče nas živjeti u većoj harmoniji i miru. Mnogi ih opisuju kao duhovna bića koja su se u naše doba došla masovno utjeloviti kako bi ubrzali i potpomogli cjelokupnu preobrazbu čovječanstva prema višim razinama svijesti.

Vidovnjaci tvrde da ih možemo prepoznati po osobitoj boji njihove aure koja je boje indiga ili ljubičasto tamnoplava. Indigo boja simbolizira čeonu čakru, ili takozvano treće oko, energetski centar odgovoran za intuiciju i psihičke sposobnosti. 

Indigo djeca su i dobila ovo ime zbog pretpostavke da je kod njih ovaj centar potpuno otvoren. Nekada su ih zvali i «električno plavima» ili «kobaltnima» zbog različitih nijansi visoko-frekventnih zračenja njihovih aura. 

Indijanci su također prepoznavali posebnu vrstu djece te su ih nazivali Djecom Sunca, drugi autori koriste naziv Milenijska djeca, Djeca novog sna itd. U literaturi pronalazimo čitav niz različitih termina , ali ovdje ćemo zadržati naziv indigo djeca zbog njegove opće prihvaćenosti i simbolizma.

Riječ je o djeci koja već od najranijeg doba pokazuju izuzetnu mudrost i cjelovitost, često se sjećaju svojih prošlih života, odlikuju se jakim moralnim shvaćanjima, ljubavi prema životu i zajedništvu svih živih vrsta te imaju snažan osjećaj ljubavi prema prirodi i planeti Zemlji . 

Često su u kontaktu s duhovnim i eteričnim svjetovima, te razgovaraju sa životinjama i drvećem.

Nema komentara:

Objavi komentar

Okultizam i njegove opasnosti

Nešto o delfinima

Delfini imaju neokorteks (kora velikog mozga) razvijeniji od ljudskog.  Imaju samosvest, komplikovane misaone tokove i međusobno daju unikat...