nedjelja, 20. ožujka 2022.

Duh casne sestre

💀SMRTONOSNI DUH ČASNE SESTRE💀

U blizini austrijsko – njemačke granice veliki broj vozača je imalo priliku da se susretne sa misterioznom utvarom časne sestre koja vozače moli da je prevezu do najbližeg grada.

Nakon što bi vozači pristali i pustili je u auto, utvara bi počela sve brže i glasnije pričati sama sa sobom na latinskom jeziku.

Zatim bez ikakvog upozorenja, časna sestra bi nestala u mraku zadnjeg sedišta bez ikakvog traga. Prema pisanju lokalnih medija, ova fantomska časna sestra je glavni krivac za fatalnu saobraćajnu nesreću koja se dogodila pre nekoliko godina, kada je vozač sleteo sa ceste u provaliju, shvativši da je časna sestra koju je pustio u auto, iznenada i neobjašnjivo nestala sa zadnjeg sedišta.

Nakon ovog tragičnog događaja, duh časne sestre se primirio na nekoliko meseci da bi se ponovo pojavio 2015. godine, kada se ponovo počela pojavljivati kraj puta, ali ovaj put nije čekala da joj neko stane  i pokupu već bi se jednostavno pojavila na suvozačevom sedištu tokom vožnje. U ovakvim slučajevima, strah i izbezumljenost vozača ne treba posebno naglašavati, pa su saobraćajne nesreće izazvane fantomskim pojavama na austrijsko-nemačkoj granici postale učestala pojava.

U očajničkom pokušaju da spreče masovnu histeriju među vozačima, austrijska policija je počela kažnjavati svakog ko je širio priče o duhu časne sestre.

Nema komentara:

Objavi komentar

Okultizam i njegove opasnosti

Nešto o delfinima

Delfini imaju neokorteks (kora velikog mozga) razvijeniji od ljudskog.  Imaju samosvest, komplikovane misaone tokove i međusobno daju unikat...